The 5 Seconds

DROPSTUFF.nl brengt Nederlandse Museumcollecties in beeld op publieke schermen in Amersfoort en Hilversum!

Als onderdeel van de culturele programmering op de grote mediaschermen in Hilversum en Amersfoort, presenteert redactievoerder DROPSTUFF MEDIA ‘The 5 Seconds’. In dat kader geven we culturele organisaties de mogelijkheid om kunstwerken of cultuurhistorische objecten uit hun collectie te vertonen. Dit doen we door elke week één thema van één organisatie in de spotlight te zetten. Het kan daarbij gaan om afbeeldingen van objecten, schilderijen, beeldende kunst of foto’s. Om een hele week, elke dag een andere afbeelding te vertonen worden er in totaal zeven afbeeldingen gebruikt. Elke afbeelding zal steeds 5 seconden in beeld te zien, voorzien van enkele seconden aftiteling. Het meedoen aan ‘The 5 Seconds’ is voor de culturele organisaties kosteloos.

Vanaf begin mei zijn we bezig geweest met het het uitnodigen van culturele organisaties uit de omgeving Hilversum en Amersfoort. Zowel grote als kleine culturele organisaties krijgen de mogelijkheid om mee te doen. Bij sommige is ook op locatie foto’s gemaakt.

Culturele organisatie Geprogrammeerd in week nummer:
De Vensterbank 27  2 juli t/m 8 juli
Singer Laren 28 9 juli t/m 15 juli
Kunsthal kAdE 29 16 juli t/m 22 juli
Wijkmuseum Soesterkwartier 30 23 juli t/m 29 juli
Museum Oud Amelisweerd 31 30-juli t/m 5-aug
Paleis Soestdijk 32 6 aug t/m 12 aug
Galerie Wijdemeren, Breukeleveen 33 13 aug t/m 19 aug
Atelier Norbertus 34 20 aug t/m 26 aug
Kasteel museum Sypesteyn 35 27 aug t/m 2 sep
Museum Flehite 36 3 sep t/m 9 sep
Activiteitencentrum Kijkoor 37 10 sep t/m 16 sep
Theater Flint 38 17 sep t/m 23 sep
Special Arts 39 24 sep t/m 30 sep
Mariënhof 40 1 okt t/m 7 okt
Nationaal Militair Museum 41 8 okt t/m 14 okt

Meer media-exposure voor uw museum?

Wij bieden u met dit programma een ongekend grote exposure met een commerciële media-waarde van maar liefst 52.250 euro per week. Wist u dat DROPSTUFF.nl naast een culturele redactie ook hét loket is voor cultureel adverteren op de Ngage Media-schermen? En dat met de opbrengsten daarvan het redactionele programma wordt gefinancierd? Mocht u daar meer over willen weten, dan horen we dat graag.

 U kunt onze redactie bereiken via redactie@dropstuff.nl of telefonisch op 035 – 677 19 12.

Culturele programmering

2018

I.s.m.

De Vensterbank, Singer Laren, Kunsthal kAdE, Wijkmuseum Soesterkwartier, Museum Oud Amelisweerd, Paleis Soestdijk, Galerie Wijdemeren, Breukeleveen, Atelier Norbertus, Kasteel museum Sypesteyn, Museum Flehite, Activiteitencentrum Kijkoor, Theater Flint, Special Arts, Mariënhof, Nationaal Militair Museum

Met dank aan: 

NGage Media, Gecureerd door Martijn Veerman