Verhuur LED-Schermen

Wilt u een groot LED scherm inzetten voor een evenement, festival, beurs of conferentie, op een snelweg locatie of in de binnenstad?

DROPSTUFF.nl biedt twee mobiele schermen (4 mm en 8 mm pixel pitch) met podium-functie aan voor zowel binnen- als buitenlocaties:

• Snel op te zetten; plug and play!
• Met 8 mm pixel pitch mooi scherp beeld
• Met 4 mm pixel pitch extra scherp beeld (bijvoorbeeld voor film-presentaties)
• In de zon ook mooi beeld: hoge lichtopbrengst
• Kwaliteit en toch betaalbaar

De unieke units kunnen snel opgezet worden met een hoogte van 3,90 m (onderkant scherm). Dit creëert behalve een verhoogd, gedetailleerd scherm, ook een groot podium wat gebruikt kan worden voor installaties, optredens of presentaties – kortom een perfecte oplossing voor een mobiel podium!

De units zijn uitgerust met afspeel hard- en software, zoals een vaste PC en een beeldscaler. Ook denken we graag met u mee over extra podiumdelen, licht en geluidsoplossingen en krachtstroomtoevoer.

Steun in de culturele sector
Wanneer u kiest voor een scherm van DROPSTUFF.nl, kiest u niet alleen voor de hoge kwaliteit en grote zichtbaarheid van onze LED-schermen, maar ondersteunt u ook onze culturele initiatieven. DROPSTUFF.nl biedt een platform voor veel ontwerpers en kunstenaars en door voor DROPSTUFF.nl te kiezen geeft u de mogelijkheid om projecten te organiseren die deze talent ondersteunen.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een uniek LED-scherm huren voor een redelijke prijs? Wilt u technische assistentie of kunt u zelf een scherm aansturen tijdens uw event? Heeft u al een kant en klaar idee over de content of wilt u dat wij met u meedenken?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we maken snel een vrijblijvende offerte. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar op 035 – 677 19 12 en via de mail via offerte@dropstuff.nl.

0 + 4 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

De Koude Kermis

Alle producten op deze pagina zijn onderdeel van het mediakunst-project De Koude Kermis. De Koude Kermis is alles tussen kunst en kermis; een project waarin DROPSTUFF.nl vormen van volkscultuur verbind aan ’high art’ en ‘high tech’. De Koude Kermis komt op pleinen en festivals en zoekt actief een breed publiek op. De installatie reist langs verschillende plekken in Nederland en daarbuiten.

De doelstelling van het project is om mensen die niet dagelijks met technische en creatieve ontwikkelingen omgaan daarmee kennis te laten maken. Met uw aankoop ondersteunt u direct het voortbestaan van De Koude Kermis. De Koude Kermis wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het VSBfonds en het BankGiroLoterij Fonds.

Onze prijzen voor de verhuur van onze LED-schermen zijn scherp. De prijzen zijn afhankelijk van de duur van de verhuurperiode, en of u technische ondersteuning op  locatie nodig heeft. Daarom maken wij graag een aanbod op maat.

•Alle prijzen zijn exclusief BTW 21%
•Alle geoffreerde prijzen zijn inclusief transport en op- en afbouw op uw locatie door onze technische medewerker tot 50km enkele reis vanaf Utrecht.
•Betalingsvoorwaarden: 10% bij reservering, 60% twee weken voorafgaand aan de plaatsing, en 30% binnen 2 weken achteraf.
•Het scherm is standaard uitgerust met een PC waarop diverse bestanden en DVD’s afgespeeld kunnen worden.
•Bij eventuele geschillen is Nederlands recht van toepassing en is DROPSTUFF.nl alleen aansprakelijk voor gevallen van directe én bewijsbare schade. De schade is maximaal de overeengekomen huurprijs. DROPSTUFF.nl sluit alle aansprakelijkheid ten gevolge van vervolgschades op voorhand uit.

De huurprijs is exclusief:
•Bemanning: (Technische) bemanning is mogelijk tegen meerprijs 300 euro p.p. per 8 uur
•Internet: Interactieve applicaties en Live TV vergen stabiel internet en/of KPN Digitenne
•Krachtstroomaansluitingen en stroomkosten
•Content: De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de juiste levering van content
•Beeldscaler: Eventueel te huur tegen meerprijs 100 euro per dag.