Verhuur LED-Schermen

Wilt u een groot LED scherm inzetten voor een evenement, festival, beurs of conferentie, op een snelweg locatie of in de binnenstad?

DROPSTUFF.nl biedt diverse mobiele schermen aan voor zowel binnen- als buitenlocaties voor aantrekkelijke prijzen. Uniek in het aanbod zijn 2 x 8MM-LED-schermen die hydraulisch een hoogte van 3,90 meter kunnen bereiken. Dit creëert behalve een verhoogd, gedetailleerd scherm met daaronder een groot podium wat gebruikt kan worden voor installaties, optredens of presentaties – kortom een perfecte oplossing voor een mobiel podium!

Steun in de culturele sector
Wanneer u kiest voor een scherm van DROPSTUFF.nl, kiest u niet alleen voor de hoge kwaliteit en zichtbaarheid van een 8MM scherm dat uniek is in Nederland, maar ondersteunt u ook onze culturele initiatieven. DROPSTUFF.nl biedt een platform voor veel ontwerpers en kunstenaars en door voor DROPSTUFF.nl te kiezen geeft u de mogelijkheid om projecten te initialiseren die dit talent ondersteunt.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een uniek LED-scherm huren voor een redelijke prijs? Wilt u technische assistentie of kunt u zelf een scherm aansturen tijdens uw event? Heeft u al een kant en klaar idee over de content of wilt u dat wij met u meedenken?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we maken snel een vrijblijvende offerte. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar op 035 – 677 19 12 en via de mail via offerte@dropstuff.nl.

0 + 7 = ?

MOBIELE LED-SCHERMEN 8MM

Grote beeldkwaliteit met 8 mm SMD-LEDS. De schermunit kan hydraulisch 2 meter omhoog worden gezet waardoor onder een podium ontstaat. 2 stuks beschikbaar.

DOWNLOAD de specificaties 8mm-Units

Algemene Voorwaarden Verhuur

Onze prijzen voor de verhuur van onze LED-schermen zijn scherp. De prijzen zijn afhankelijk van de duur van de verhuurperiode, en of u technische ondersteuning op  locatie nodig heeft. Daarom maken wij graag een aanbod op maat.

•Alle prijzen zijn exclusief BTW 21%
•Alle geoffreerde prijzen zijn inclusief transport en op- en afbouw op uw locatie door onze technische medewerker tot 50km enkele reis vanaf Utrecht.
•Betalingsvoorwaarden: 10% bij reservering, 60% twee weken voorafgaand aan de plaatsing, en 30% binnen 2 weken achteraf.
•Het scherm is standaard uitgerust met een PC waarop diverse bestanden en DVD’s afgespeeld kunnen worden.
•Bij eventuele geschillen is Nederlands recht van toepassing en is DROPSTUFF.nl alleen aansprakelijk voor gevallen van directe én bewijsbare schade. De schade is maximaal de overeengekomen huurprijs. DROPSTUFF.nl sluit alle aansprakelijkheid ten gevolge van vervolgschades op voorhand uit.

De huurprijs is exclusief:
•Bemanning: (Technische) bemanning is mogelijk tegen meerprijs 300 euro p.p. per 8 uur
•Internet: Interactieve applicaties en Live TV vergen stabiel internet en/of KPN Digitenne
•Krachtstroomaansluitingen en stroomkosten
•Content: De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de juiste levering van content
•Beeldscaler: Eventueel te huur tegen meerprijs 100 euro per dag.