Het Pierement

Het Pierement is de toegangspoort tot de De Koude Kermis — uiteraard hebben we hier ook een interactieve installatie van gemaakt. Naast toegangspoort is het een moderne vertaling van een ouderwets Amsterdams draaiorgel.

Door zelf te draaien aan het wiel wordt er voldoende stroom opgewekt om de lampjes aan te laten gaan, de molentjes te laten draaien en de draaiorgelmuziek af te spelen. Met verschillende digitale versies van oude en nieuwe deuntjes gespeeld op klassieke draaiorgels is elk bezoek aan De Koude Kermis een feest.

Meer informatie & boekingen:

Geïnteresseerd in één, meerdere of alle installaties van De Koude Kermis voor uw evenement, congress of festival? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail op info@dropstuff.nl, bel ons op 035 677 19 12 gebruik het contactformulier

Interactieve toegangspoort

2018

Concept:
DROPSTUFF.nl

Ontwerp en realisatie:
Peter de Man en Uwe Dobberstein

Technische specificaties
Afmetingen installatie: Lengte 4.5 meter / Breedte: 0.50 meter / Hoogte: 2.50 meter

Stroomvoorziening nodig: 220 v.

De Koude Kermis
Het Pierement is onderdeel van De Koude Kermis. Een rondreizend kunstproject van DROPSTUFF.nl waar volkscultuur wordt verbonden aan erfgoed, kunsten en technologie. Een kermis voor iedereen waarvan álle ‘attracties’ onder handen zijn genomen of volledig nieuw zijn ontwikkeld: volkscultuur meets high tech en high art.