ZOET!

Zeg nou zelf, wat hoort er meer bij de kermis dan een suikerspin? Maar kan zo’n zoete traktatie nog wel in deze tijden van bewust leven? Je weet niet eens wat er in zit!

Maak je geen zorgen – wij hebben de oplossing bedacht! Maak kennis met ons mobiele suikerspin-laboratorium, toepasselijk genaamd ZOET!. Bij deze hightech foodtruck kies je niet de smaak, maar het E-nummer. Kies één van deze door de Europese Unie goedgekeurde levensmiddelenadditieven uit een lijst met verleidelijke namen zoals “Splashing E130“, “Tropical E124” of “Refreshing E150d“. Onze behulpzame laboratoriumtechnici maken in een handomdraai een kakelverse suikerspin voor u – maar let op: 9 van de 10 tandartsen raden dit af!

Kies een E-nummer, raad de smaak
ZOET! pakt op speelse wijze het dilemma aan van enerzijds een groeiend consumentenbewustzijn en anderzijds de ongezonde maar heerlijke traditie van traditionele delicatessen op de kermis. Op welke manier je de suikerspin ook draait, het blijft altijd 100% suiker. Door de bezoekers zelf het E-nummer te laten kiezen geeft ZOET! een speelse sugar rush over de oorsprong van (chemisch verwerkt) voedsel.

De installatie vervaagt doelbewust de grenzen tussen foodtruck, laboratorium, kunst, plezier en wetenschap. Hiervoor ontving ZOET! al lovende kritieken. De mobiele, lichtgewicht foodtruck is een uitstekende en speelse toevoeging aan elk festival, congress of evenement. Het voldoet aan alle Nederlandse vereisten omtrent foodtrucks en accepteert contante en PIN-betalingen.

Meer informatie & boekingen:
Geïnteresseerd in één, meerdere of alle installaties van De Koude Kermis voor uw evenement, congress of festival? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail op info@dropstuff.nl, bel ons op 035 677 19 12 gebruik het contactformulier

Mobiel suikerspin laboratorium

2018

Concept en productie:
DROPSTUFF.nl

Technische specificaties
Afmetingen installatie: Lengte 3.50 meter / Breedte: 1.65 meter / Hoogte: 2.50 meter

Stroomvoorziening: 220 v.

De Koude Kermis
ZOET! is onderdeel van De Koude Kermis. Een rondreizend kunstproject van DROPSTUFF.nl waar volkscultuur wordt verbonden aan erfgoed, kunsten en technologie. Een kermis voor iedereen waarvan álle ‘attracties’ onder handen zijn genomen of volledig nieuw zijn ontwikkeld: volkscultuur meets high tech en high art.