ZOET!

Zeg nou zelf, wat hoort er nou meer bij de kermis dan suikerspinnen? Maar in het tijdperk van bewust leven kan zo’n suikerbom toch helemaal niet meer? Je weet niet eens wat er in zit!

Speciaal voor die verwarring ontwikkelde DROPSTUFF.nl het mobiele suikerspin-laboratorium genaamd “ZOET!”. Hierin kies je niet een smaak, maar een E-nummer. Zo weet je precies wat het ingrediënt is. Dit Europees-gecertificeerde additief geeft je suikerspin een heerlijk kleurtje & smaakje. Welke smaak? Daar kom je pas achter nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kies uit één van de 20 mogelijkheden, zoals ‘Splashing E130’, ‘Tropical E124’ of ‘ Refreshing E150d’. In een oogwenk maken onze gracieuze laboranten een kakelverse suikerspin voor je!

Meer Info:
Meer weten? Wil je ZOET! inzetten op jouw event of festival? Bel: 035 – 677 1912 of mail: info@dropstuff.nl

ZOET! maakt onderdeel uit van De Koude Kermis

Suikerspin Laboratorium

2018

Concept en Productie:
DROPSTUFF.nl

De Koude Kermis
ZOET! is onderdeel van een serie werken in het kader van De Koude Kermis. De Koude Kermis is alles tussen kunst en kermis; een project waarin DROPSTUFF.nl vormen van volkscultuur wil verbinden aan ’high art’ en high tech’. De Koude Kermis komt op pleinen en festivals en zoekt actief een breed publiek op. De installatie reist dan ook langs verschillende plekken in Nederland.