De DROPSTUFF Photobooth

Sinds 2015 reist DROPSTUFF met een uniek hydraulisch LED-scherm naar verschillende festivals met haar unieke Photobooth.

In deze levensgrote kijkdoos ga je passend verkleed op de foto in beroemde vaderlandse kunstwerken. In samenwerking met diverse musea zoals Museum de Fundatie, De Lakenhal en het Mauritshuis kan je je laten vereeuwigen in fotorealistische Hollandse meesterwerken. Het eindresultaat krijg je na afloop op fotopapier gedrukt mee én is te vinden op verschillende social media kanalen.

In 2018 was de DROPSTUFF PHOTOBOOTH voor de vierde maal te zien op Lowlands Festival in samenwerking met verschillende bekende musea. Voor het Rembrandt-jaar 2019 heeft DROPSTUFF een speciale Rembrandt-editie gerealiseerd.

De Rembrandt 2019 editie bestond uit:

  • De Lakenhal: Historiestuk met zelfportret van de schilder
  • Mauritshuis: De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp
  • Rembrandthuis: Rembrandts atelier
  • Rijksmuseum: De Nachtwacht

Wil je de photobooth hebben op jouw festival of evenement? Wij zorgen voor de decors, de belichting en de kostuums en jij voor de pose! Stuur ons een e-mail op info@dropstuff.nl, bel ons op 035 677 19 12 gebruik het contactformulier

Interactieve museumpresentatie

Sinds 2015

Concept en Productie:
DROPSTUFF.nl

In samenwerking met:
het Mauritshuis, de Fundatie, het Rembrandthuis, Rijksmuseum en Museum de Lakenhal

Context: 
Als onderdeel van het Lowlands ART-programma presenteert DROPSTUFF.nl ism het Mauritshuis, de Fundatie, het Rembrandthuis, Rijksmuseum en Museum de Lakenhal een bijzondere photobooth.

Voor Rembrandt-jaar 2019 is een speciale Rembrandt-editie ontwikkeld in samenwerking met Museum de Lakenhal, het Rijksmuseum, het Mauritshuis, Het Rembrandthuis en het Fries Museum.

Kostuums:
Nadia Nelleke

Video:
Veldtwerk / Ard van der Veldt

weblinks:
www.mauritshuis.nl
www.lakenhal.nl/
www.museumdefundatie.nl/
www.rembrandthuis.nl
www.rijksmuseum.nl