Grab the Pussy – De Koude Kermis #2

Grab the Pussy is een kunstproject waarbij je uit een ouderwetse kermisautomaat katjes kan proberen te grijpen. Geen industrieel pluche, maar zélf gebreid door oma’s uit heel Nederland!

Samen breien tegen eenzaamheid
In samenwerking met het ‘Samen Breien’-project van het Ouderenfonds, benaderen we brei- en haakclubjes door heel Nederland om nieuwe poezen te maken. Het doel van de breiclubs is het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Het project vraagt aandacht voor dat onderwerp. Ook worden de materialen en onkosten van de deelnemers vergoed, zodat iedereen lekker door kan breien!

Trump & Co
De term ‘Grab the Pussy’ is een ironische verwijzing naar de beruchte uitspraak van Donald Trump. — Maar die heeft vast nog nooit zo’n mooi gebreid poesje met eigen handen aangeraakt. Miauw!

Meer Info:
Meer weten? Wil je de grijpmachine op jouw event of festival? Bel: 035 – 677 1912 of mail: info@dropstuff.nl

Grab The Pussy maakt onderdeel uit van De Koude Kermis

Grijpautomaat / Community Art Work

2017

Concept en Productie:
DROPSTUFF MEDIA

Ism
het Nationaal Ouderenfonds

De Koude Kermis
Grab the Pussy is een onderdeel van een breder kunstproject De Koude Kermis. De Koude Kermis is alles tussen kunst en kermis; een project waarin DROPSTUFF.nl vormen van volkscultuur wil verbinden aan ’high art’ en high tech’. De Koude Kermis komt op pleinen en festivals en zoekt actief een breed publiek op. De installatie reist dan ook langs verschillende plekken in Nederland.

www.grabthepussy.nl