Grab the Pussy

‘Grab the Pussy’ is een kunstproject waarbij je uit een ouderwetse kermisautomaat katjes kan proberen te grijpen. Geen industrieel pluche, maar zélf gebreid door oma’s uit heel Nederland!

Samen breien tegen eenzaamheid
In samenwerking met het ‘Samen Breien’-project van het Ouderenfonds, benaderen we brei- en haakclubjes door heel Nederland om nieuwe poezen te maken. Het doel van de breiclubs is het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Het project vraagt aandacht voor dat onderwerp. Ook worden de materialen en onkosten van de deelnemers vergoed, zodat iedereen lekker door kan breien!

Trump & Co
De term ‘Grab the Pussy’ is een ironische verwijzing naar de beruchte uitspraak van Donald Trump. — Maar die heeft vast nog nooit zo’n mooi gebreid poesje met eigen handen aangeraakt. Miauw!

Meer Info:
Meer weten? Ken je een breiclub die mee zou willen doen? Of wil je de grijpmachine op jouw event of festival? Bel: 035 – 677 1912 of mail: info@dropstuff.nl

Community Art Work

2017

Concept en Productie:
DROPSTUFF MEDIA

Ism
het Nationaal Ouderenfonds

De Koude Kermis
‘Grab the Pussy’ is een onderdeel van een breder kunstproject ‘De Koude Kermis’, waarmee DROPSTUFF.nl alles ‘Tussen Kunst en Kermis’ onderzoekt. Het doel is om een breed publiek kennis te laten maken met de verschillen én overeenkomsten tussen volkscultuur en kunst. De grijpautomaat reist komende tijd dan ook langs verschillende plekken in Nederland.

www.grabthepussy.nl