Facing Democrazy

Facing Democrazy

Wie voor de één een held is, is voor de ander een boef! Facing Democrazy is een spelomgeving waarin je portretten van beroemde/beruchte mensen mag ranken. Velen balanceren tussen goed en slecht. Like it, or unlike it (of iets daartussenin). De verschillende meningen van spelers zullen de portretten wegdrukken, op de voorgrond plaatsen of laten bouncen door het scherm.

Mieke Gerritzen

In de vroege jaren negentig was Mieke Gerritzen een van de eerste ontwerpers die betrokken was bij de ontwikkeling van de digitale media in Nederland. Ze werkt met alle media en werkt samen met een groot aantal verschillende ontwerpers, schrijvers en artiesten. Ze heeft een aantal succesvolle publicaties op haar naam staan: Catalogue of Strategy, Everyone is a Designer, Mobile Minderd en Next Nature. Gerritzen is momenteel de directeur van het Graphic Design museum in Breda en is tevens directeur van All Media.

Zesbaans

Zesbaans is een nieuwe-mediacollectief dat experimenteert met interactie en technologie. Van installaties tot videokunst en van galleries tot nachtclubs. Zesbaans bestaat uit zes jonge ontwerpers, gespecialiseerd in digital media design, interactie, motion design, illustratie, VJ-werk en technologie.

Mieke Gerritzen i.s.m. Zesbaans

Collectie DROPSTUFF.nl
 
In samenwerking met:
Virtueel Platform, het Centraal Museum, het Armando Museum, de Dutch Game Garden, Impakt, het Nederlands Film Festival en Utrecht 2018
Plaats:
54e Biënnale van Venetië
Jaar:
2011
 
www.all-media.info
www.zesbaans.nl