Vier Koningsdag met De Koude Kermis in Amersfoort!

Tijdens Koningsdag kun je bij De Koude Kermis op Koningsdag in De Nieuwe Stad bijzondere poesjes grijpen! Breiclub Steek voor Steek maakte speciaal voor de Grab the Pussy-automaat een vijftigtal prachtige oranje poesjes. Kom jij je geluk proberen?

📍 Koningsdag in De Nieuwe Stad
📍 Zaterdag 27 april 2019 van 10:00 – 20:00
🌐 https://www.denieuwestad.nl/koningsdag-2019/programma-2019/
 

Grab the Pussy is een kunstproject waarbij je uit een ouderwetse kermisautomaat katjes kan proberen te grijpen. Geen industrieel pluche, maar zélf gebreid door oma’s uit heel Nederland!

Als je een katje wint, kun je via de chip in zijn of haar halsbandje of de ID-code het verhaal van deze poes achterhalen op www.grabthepussy.nl. Bijvoorbeeld de naam en wie de moeder van de poes is. Door de chip weten we dan ook waar hij of zij zich bevindt. Via het ’poesie-album’ op facebook kunnen foto‘s van de poes worden gedeeld. Bijvoorbeeld van de poes met zijn nieuwe baasje én natuurlijk hoe zijn nieuwe huisje er uit ziet.

Samen breien tegen eenzaamheid
Wij benaderen brei- en haakclubjes door heel Nederland om nieuwe poezen te maken. Het doel van de breiclubs is het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Het project vraagt aandacht voor dat onderwerp. Ook worden de materialen en onkosten van de deelnemers vergoed, zodat iedereen lekker door kan breien!

Trump & Co
De term ‘Grab the Pussy’ is een ironische verwijzing naar de beruchte uitspraak van Donald Trump. — Maar die heeft vast nog nooit zo’n mooi gebreid poesje met eigen handen aangeraakt. Miauw!

Registreer: www.grabthepussy.nl
Like en share: facebook.com/grabthepxssy/

Meer Info:
Meer weten? Wil je de grijpmachine op een event of festival? Bel: 035 – 677 1912 of mail: info@dropstuff.nl

Grab The Pussy maakt onderdeel uit van De Koude Kermis