Door de Corona crisis zijn vrijwel alle presentaties in 2020 niet door gegaan. En opnieuw lijkt het virus de omstandigheden weer te verslechteren. Toch blijven we de mogelijkheden zoeken. Want kunst en cultuur is niet alleen zenden vanuit een web of social media pagina, maar samenzijn, uitwisseling en echt ervaren!

We hebben niet stilgezeten de afgelopen maanden, maar zijn op zoek gegaan waar nieuwe kansen en mogelijkheden liggen. Daarom gaat onze werkplaats verhuizen naar Park Vliegbasis Soesterberg. Vanaf medio augustus bieden we daar ‘Kermis op de Basis’ aan: een 800 m2 media playground met de installaties van De Koude Kermis als unieke setting voor innovatieve dagprogramma’s rondom het creëren en versterken van innovatie- en transformatievermogen.

De ruimte is ook uitermate geschikt voor uw eigen workshops, heisessies of kleinschalige bijeenkomsten tot 25 personen. Uiteraard met goede catering en opties voor grotere events tot 450 personen in betere tijden.

Voorlopig volledig ingericht op 1,5 m afstand. We zien er naar uit om elkaar weer snel in het echt te ontmoeten! Meer info? 035-6771912 of kermisopdebasis@dropstuff.nl