Mo & Pleun – kermis, kunst en quarantaine

Gezocht: de beste voorlezers van de kermis

De Koude Kermis is… ook in quarantaine. De Corona-crisis zet het dagelijks leven op z’n kop. Meer dan ooit beseffen we dat naast alle virtuele technieken die ons leven verrijken, we vooral fysieke contacten en échte ervaringen missen nu ze minder vanzelfsprekend zijn. De Koude Kermis verbindt op speelse wijze het virtuele en het fysieke. Maar terwijl het voorjaar ontluikt, blijven onze installaties de komende maanden helaas binnen in onze werkplaats …

Toch zitten we niet stil en brengen we alternatieve mogelijkheden om de verhalen van De Koude Kermis aan zo veel mogelijk mensen te vertellen. Zo zoeken we de beste, leukste en grappigste voorlezers van Nederland die voorlezen uit ons boek ‘Mo & Pleun – kermis, kunst en kattenkwaad‘. Dat boek bieden we nu GRATIS digitaal aan. Wil je meedoen? Lees hieronder meer informatie.

Mo & Pleun - Kermis, Kunst & Kattekwaad is nu gratis te downloaden

Wat brengt mensen door de eeuwen meer samen dan een gedeeld verhaal? Voorlezen prikkelt, inspireert en verrast. Daarom zoeken wij de beste voorlezers van Nederland om een pagina voor te lezen uit ‘Mo & Pleun – kermis, kunst en kattenkwaad‘, dat vanaf heden gratis online te lezen is!

Hoe doe je mee?
• Open het boek via deze link
• Kies & lees één pagina voor en film het! Kijk hier voor een voorbeeldje
• Upload het eindresultaat op YouTube, Facebook, Twitter, Instagram – en vergeet DROPSTUFF niet te taggen!
• Stuur het eindresultaat naar redactie@dropstuff.nl
• Wij maken een speciale compilatie van de inzendingen. De leukste inzendingen belonen we met het échte hardcover boekje!

Wil je het boekje als hardcover bestellen? (en ons daarmee ondersteunen!) Voor 15,95 wordt het thuisbezorgd! Bestellen kan via deze link:
https://www.bol.com/nl/p/mo-pleun-kermis-kunst-en-kattenkwaad/9200000124982874/